Vacature intercedent

Over Receptioniste.nl

Receptioniste.nl is specialist in het uitzenden van ervaren receptionistes aan internationale bedrijven. Ons team bestaat momenteel uit 6 medewerkers en ons hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij per direct een Intercedent voor 32-40 uur per week voor de regio Zuid-Holland en/of Noord-Brabant. De sfeer binnen ons bedrijf is informeel en collegiaal. Wij zijn een innovatief bedrijf met ambitieuze groeiplannen voor de toekomst. Een interessant moment om nu bij ons te komen werken! We zijn serieus met ons vak bezig, zoeken constant naar verbeteringen en werken hard voor een goed teamresultaat. We organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes en je krijgt de kans om trainingen te volgen binnen jouw vakgebied. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Flexibele begin- en eindtijden, flexibele werkdagen en af en toe thuiswerken zijn bespreekbaar

De vacature:

Als intercedent bij Receptioniste.nl ben je verantwoordelijk voor het invullen van (meestal tijdelijke) uitzendopdrachten. Wij bemiddelen uitsluitend voor receptioniste vacatures. Je wordt verantwoordelijk voor een bepaalde regio, bijvoorbeeld Zuid-Holland of Noord-Brabant. De meeste van onze klanten zijn grote bedrijven die op zoek zijn naar flexibel inzetbare receptionistes voor korte of langere tijd. Bijvoorbeeld voor ziekte- en vakantievervanging, zwangerschapsverlof of tijdelijke vacatures. Ook langere/vaste vacatures en succesvolle werving en selectie trajecten komen in jouw functie voorbij.

Jouw rol:

Dankzij onze uitstekende reputatie, uitgebreid klantenbestand en onze nummer 1 positie op Google, krijgen wij veel vacatures binnen. Wij worden momenteel vaak gebeld door bedrijven met vacatures voor receptionistes. Je gaat naar afspraken met potentiële klanten en probeert daarna de ideale match te maken tussen de klant en onze beschikbare receptionistes. Je voert sollicitatiegesprekken met nieuwe kandidaten op ons kantoor of op Regus locaties in de regio en onderhoudt het contact met jouw klanten en de receptionistes die voor jou werken. De nadruk van de functie ligt dus op het onderhouden en uitbreiden van de klant- en kandidaatrelatie.

Wij werken met een geavanceerd en modern CRM systeem dat je in staat stelt snel en gestructureerd te werken. Je moet feeling hebben met het aanleren van nieuwe computersystemen. Onze contractadministratie, urenverwerking en facturatie hebben wij uitbesteed aan een externe partij zodat je je in jouw rol als intercedente bij Receptioniste.nl écht kunt bezig houden met je vak: kandidaten en bedrijven samenbrengen.

Wie zoeken wij?

Je hebt een warme en vrolijke persoonlijkheid en weet klanten en uitzendkrachten voor je te winnen én voor langere tijd aan je te binden. Je bent communicatief vaardig, commercieel ingesteld en kunt problemen naar tevredenheid oplossen. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt multitasken en prioriteiten kunt stellen, goed om kunt gaan met stressvolle situaties (onze klanten hebben meestal gisteren een receptioniste nodig…) en goed kunt puzzelen met een complexe personeelsplanning. Met andere woorden:  Je bent een stressbestendige alleskunner dus die meerdere ballen tegelijk in de lucht houdt en tegelijkertijd het hoofd koel!

Functie eisen:

Voor deze functie zoeken wij iemand die werkervaring heeft als intercedent of ervaring heeft in een vergelijkbare functie (planners, office-managers, rayon managers, operationeel leidinggevende etc.)

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Snel met het oppakken van nieuwe computersystemen;
 • Enthousiast, vrolijk, commercieel ingesteld;
 • Goed kunnen multitasken en prioriteiten stellen;
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar, graag beschikbaar op woensdag en/of vrijdag;
 • In bezit van rijbewijs
 • Woonachtig in Zuid-Holland en/of Noord-Brabant

Arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris, afhankelijk van je werkervaring en expertise;
 • € 0,19 per KM reiskostenvergoeding woon-werk;
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld o.b.v. 40 uur per week;
 • Laptop en telefoon worden ter beschikking gesteld;
 • Mogelijkheid voor thuiswerken, flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid om werkdagen incidenteel te wisselen;
 • Flexibele begin (07:30 - 9.00) en eindtijden (16:00 – 17.30);
 • Bonus bij behalen van de team targets;
 • Pensioen opbouw

Interesse?

Heb jij interesse en denk jij een aanvulling voor ons team te zijn? Dan maken wij graag kennis met jou!  Stuur dan via ons contactformulier jouw CV en motivatiebrief of bel voor meer informatie naar Sacha Schoenmaker op 06-24926732.