Over Receptioniste.nl

Receptioniste.nl is specialist in het uitzenden van ervaren receptionistes aan internationale bedrijven. Ons team bestaat momenteel uit 6 medewerkers en wij zijn gevestigd in Haarlem en Breda. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij per direct een intercedente voor 32 uur per week voor de regio West-Nederland (Haarlem/Amsterdam/Gooi/Utrecht).

De sfeer binnen ons bedrijf is informeel en collegiaal. Wij zijn een innovatief bedrijf met ambitieuze groeiplannen voor de toekomst. Een interessant moment om nu bij ons te komen werken! We zijn serieus met ons vak bezig, zoeken constant naar verbeteringen en werken hard voor een goed teamresultaat. We organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes en je krijgt de kans om trainingen te volgen binnen jouw vakgebied. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Flexibele begin- en eindtijden, flexibele werkdagen en af en toe thuiswerken zijn bespreekbaar.

De vacature:

Als intercedente bij Receptioniste.nl ben je verantwoordelijk voor het invullen van (meestal tijdelijke) uitzendopdrachten. Wij bemiddelen uitsluitend voor receptioniste vacatures. Je wordt verantwoordelijk voor een bepaalde regio, bijvoorbeeld Noord-Holland. De meeste van onze klanten zijn grote bedrijven die op zoek zijn naar flexibel inzetbare receptionistes voor korte of langere tijd. Bijvoorbeeld voor ziekte- en vakantievervanging, zwangerschapsverlof of tijdelijke vacatures.

Jouw rol:

Dankzij onze uitstekende reputatie, uitgebreid klantenbestand en onze nummer 1 positie op Google, hoef je nauwelijks aan sales te doen. Wij worden momenteel heel veel gebeld door bedrijven met vacatures voor receptionistes. Je gaat naar afspraken met potentiële klanten en probeert daarna de ideale match te maken tussen de klant en onze beschikbare receptionistes. Je voert sollicitatiegesprekken met nieuwe kandidaten op ons kantoor of op Regus locaties in de regio en onderhoudt het contact met jouw klanten en de receptionistes die voor jou werken. De nadruk ligt dus op het onderhouden van de klant- en kandidaatrelatie, niet op sales.

Wij werken met een geavanceerd en modern CRM systeem dat je in staat stelt snel en gestructureerd te werken. Je moet feeling hebben met het aanleren van nieuwe computersystemen. Onze contractadministratie, urenverwerking en facturatie hebben wij uitbesteed aan een externe partij zodat je je in jouw rol als intercedente bij Receptioniste.nl écht kunt bezig houden met je vak: kandidaten en bedrijven samenbrengen.

Wie zoeken wij?

Je hebt een warme en vrolijke persoonlijkheid en weet klanten en uitzendkrachten voor je te winnen én voor langere tijd aan je te binden. Je bent communicatief vaardig, commercieel ingesteld en kunt problemen naar tevredenheid oplossen. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt multitasken en prioriteiten kunt stellen, goed om kunt gaan met stressvolle situaties (onze klanten hebben meestal gisteren een receptioniste nodig…) en goed kunt puzzelen met een complexe personeelsplanning. Met andere woorden: je bent een stressbestendige alleskunner dus die meerdere ballen tegelijk in de lucht en tegelijkertijd het hoofd koel weet te houden!

Functie eisen:

Voor deze functie zoeken wij iemand die werkervaring heeft als intercedent of ervaring heeft in een vergelijkbare functie (planners, office-managers, rayon managers, operationeel leidinggevende etc.)

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Snel met het oppakken van nieuwe computersystemen;
 • Enthousiast, vrolijk, commercieel ingesteld;
 • Goed kunnen multitasken en prioriteiten stellen;
 • Wonend in Haarlem of omgeving;
 • 32 uur per week beschikbaar, graag beschikbaar op woensdag en/of vrijdag
 • In bezit van rijbewijs 

 

Arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris, afhankelijk van je werkervaring en expertise;
 • € 0,19 per KM reiskostenvergoeding woon-werk;
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld o.b.v. 40 uur per week;
 • Laptop en telefoon worden ter beschikking gesteld;
 • Mogelijkheid voor thuiswerken, flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid om werkdagen incidenteel te wisselen;
 • Flexibele begin (07:30 - 9.00) en eindtijden (16:00 – 17.30);
 • Bonus bij behalen van de team targets;
 • Pensioen opbouw

 

Interesse?

Klinkt deze baan jou als muziek in de oren en denk jij een aanvulling voor ons team te zijn? Dan maken wij graag kennis met jou.  Stuur je Cv, voorzien van foto en motivatiebrief naar Edwin Hilgers (edwin@receptioniste.nl) of bel voor meer informatie 0655170666.