Receptioniste.nl is dé specialist in het bemiddelen van ervaren receptionistes voor (internationale) bedrijven. Sinds 2013 helpen wij bedrijven en organisaties bij het tijdelijk of permanent invullen van receptioniste vacatures. Ons team bestaat uit intercedenten en recruiters met jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Ons werkgebied is voornamelijk de Randstad en Midden-Nederland.

Wij zijn gewend om snel te schakelen. Dat wordt ook van ons verwacht. De meeste van onze opdrachtgevers hebben snel een ervaren receptioniste nodig. Wij beschikken over een groot netwerk aan ervaren receptionistes en doen ons uiterste best om jouw receptie zo snel mogelijk bemand te hebben.

Onze klanten zijn internationale bedrijven waarbij gastontvangst en telefoonafhandeling professioneel geregeld moet zijn. Door onze jarenlange ervaring in deze branche weten wij precies de juiste match te maken.

Doordat wij expert zijn op het gebied van receptiediensten, organiseren wij ook trainingen op het gebied van hospitality, basisvaardigheden en Engels, speciaal ontwikkeld voor receptionistes. Wij doen dat door middel van open trainingen en, indien gewenst, ook maatwerktrainingen.

Wil je snel contact met een van onze medewerkers? Bel, mail  of WhatApp ons dan! 

Edwin Hilgers
Directeur

 

Sacha Schoenmaker
Vestigingsmanager

 

Barbara Lefeber
Recruiter

     

 

 

 

    

06 - 55170666 
edwin@receptioniste.nl

 

06 - 24926732 
sacha@receptioniste.nl

 

06 - 38302657 
barbara@receptioniste.nl

         

Debby van den Broek
Intercedent Utrecht/Flevoland      

 

Yvonne Garcia - del Rio
Intercedent Zuid-Holland/
Noord- Brabant 

 

Linda Timmermans
Intercedent Noord-Holland 

 

 

06 - 38079079
debby@receptioniste.nl

 

06 - 48191356
yvonne@receptioniste.nl

 

06 - 48411740
linda@receptioniste.nl

         
Anouk Bergen
Backoffice medewerker
       
       

06 - 38625054
anouk@receptioniste.nl