Receptioniste.nl is dé specialist in het bemiddelen van ervaren receptionistes voor (internationale) bedrijven. Sinds 2013 helpen wij bedrijven en organisaties bij het tijdelijk of permanent invullen van receptioniste vacatures. Ons team bestaat uit accountmanagers en recruiters met jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Ons werkgebied is voornamelijk de Randstad en Midden-Nederland.

Wij zijn gewend om snel te schakelen. Dat wordt ook van ons verwacht. De meeste van onze opdrachtgevers hebben snel een ervaren receptioniste nodig. Daarom hebben wij altijd een grote pool van ervaren receptionistes achter de hand, die direct kunnen inspringen. Uw receptie is binnen no time weer bemand door een ervaren kracht. 

Onze klanten zijn internationale bedrijven waarbij gastontvangst en telefoonafhandeling professioneel geregeld moet zijn. Door onze jarenlange ervaring in deze branche weten wij precies de juiste match te maken.

Doordat wij expert zijn op het gebied van receptiediensten, organiseren wij ook trainingen op het gebied van hospitality, basisvaardigheden en Engels, speciaal ontwikkelt voor receptionistes. Wij doen dat door middel van open trainingen en even ook maatwerktrainingen.