Ben jij ervaren freelance receptioniste of officemanager en ben je op zoek naar extra inkomen naast je huidige werk? En ben je beschikbaar op hele of halve werkdagen tussen maandag en vrijdag van ca. 08:00 tot 18:00? Dan komen we graag met je in contact! Receptioniste.nl is op zoek naar representatieve en communicatief vaardige freelancers die parttime of op flexibele basis willen werken als receptioniste bij onze internationale klanten.
 

Afwisselend werk bij interessante bedrijven

Het leuke aan het werken als freelance receptioniste is dat je bij interessante bedrijven over de vloer komt en veel contact hebt met mensen. Het werk van een receptioniste is erg afwisselend en meestal niet complex. En dat is fijn, want dan kun je na een opdracht weer snel je eigen werk oppakken, zonder dat je met je hoofd nog bij je receptiewerk zit.

Werken wanneer het jou uitkomt

Wij hebben parttime functies voor 1 tot 3 vaste dagen per week, maar ook projecten waarbij je per week flexibel kunt aangeven of je wel of niet beschikbaar bent voor een opdracht. Dus heb je het even druk met eigen opdrachten? Dan werk je niet! Heb je weer wat meer tijd, dan zoeken wij een passende opdracht voor je.

Samenwerkingsovereenkomst en uitbetaling

We stellen vooraf een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst op waarbij we de werkafspraken vastleggen. Daarnaast hebben we het facturatieproces heel eenvoudig gemaakt. Je houdt een urenstaat bij die je elke week bij ons aanlevert, samen met je factuur. Wij betalen je na 7 dagen uit. Wil je liever in loondienst voor ons werken? Dan kunnen wij je bemiddelen op uitzendbasis. 

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!