De sollicitatieprocedure van Receptioniste.nl bestaat uit de volgende stappen:

1. Online inschrijven via Receptioniste.nl/inschrijven
2. Online solliciteren op vacatures
3. Telefonisch interview met een van onze recruiters
4. Intakegesprek via online videobellen, op ons kantoor of op een Regus locatie bij jou in de buurt
5. Sollicitatiegesprek bij onze opdrachtgever

1. Online inschrijven

Nadat je jezelf online hebt ingeschreven, ontvang je een bevestiging per e-mail. Hiermee kun je via mijn.receptioniste.nl een persoonlijk profiel opmaken. Dit duurt ca. 1 minuut. Op basis van dit profiel en de door jouw opgegeven werkvoorkeuren ontvang je regelmatig relevante vacatures per e-mail. Je kunt ons ook volgen op social media:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram

2. Online solliciteren op vacatures

Indien je in het vacature-overzicht een vacature ziet waarop je wilt solliciteren, kun je online reageren. Onze recruiters nemen dan snel telefonisch contact met je op indien je voldoet aan het functieprofiel. Zorg ervoor dat jouw persoonlijke profiel bij Receptioniste.nl compleet is, dan zorgen wij voor een snelle sollicitatieprocedure. 

3. Telefonisch interview

Indien jouw Cv en motivatiebrief aansluit op de functie-eisen, zal een recruiter van Receptioniste.nl telefonisch contact opnemen om de vacature met je door te nemen. Na het telefonisch interview kan hij / zij besluiten om je uit te nodigen voor een (online) intakegesprek via Teams, op ons kantoor of een locatie bij jou in de buurt.

4. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek zal de recruiter de vacature verder met je doornemen en dieper ingaan op jouw Cv, motivatie, competenties en drijfveren. Indien je goed aansluit op het functieprofiel en je referenties zijn gecheckt zullen wij je gaan voorstellen bij onze opdrachtgever. 

5. Sollicitatie bij de opdrachtgever

Tijdens het sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever is het vooral van belang dat er een "klik" is tussen jou en je toekomstige werkgever. Indien dat het geval is, kun je vaak snel aan de slag. Receptioniste.nl zorgt voor je arbeidsovereenkomst, uitbetaling van je salaris en andere praktische zaken.  

Voldoen jij aan onze functie-eisen? Schrijf je dan nu in