Heb je voor wat langere tijd een ervaren parttime of fulltime receptioniste nodig? Receptioniste.nl is specialist in het bemiddelen van professionele receptionistes. Dankzij ons uitgebreide nnetwerk kunnen wij snel een aantal ervaren receptionistes uit jouw regio aan je voorstellen, die perfect matchen met jouw functieprofiel en bedrijfscultuur.

Wat is onze werkwijze?

Indien je een receptioniste nodig hebt, kun je contact met ons opnemen. Daarna ontvang je een offerte op maat met een kostenoverzicht. Na jouw akkoord hierop komen wij graag langs om de vacature te bespreken en het bedrijf beter te leren kennen. Vervolgens zetten wij de vacature direct uit bij de beschikbare receptionistes in jouw regio. Wij beschikken over een groot netwerk van ervaren receptionistes die wij vooraf uitgebreid screenen. Om je ervan te verzekeren dat wij de juiste match maken, zien en spreken wij al onze kandidaten persoonlijk en checken wij referenties.

Flexibel inzetbaar op uitzendbasis

Zodra je voor één van onze kandidaten kiest, bieden wij de receptioniste een uitzendovereenkomst aan. Het voordeel van de uitzendperiode is dat je de receptioniste goed kunt leren kennen. Je weet dan zeker dat zij ook in de praktijk aan je verwachtingen voldoet, zonder dat je daarbij enig werkgeversrisico loopt. Na 1040 gewerkte uren kun je (indien gewenst) de receptioniste van ons overnemen. Ben je al eerder overtuigd? Dan behoort een snellere overname ook tot de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten en voorwaarden?

Het tarief is afhankelijk van de functie-eisen en het bijbehorende salarisniveau. Het tarief vermelden wij vooraf in onze offerte. De contractadministratie, verloning en facturatie hebben wij ondergebracht bij een gerenommeerd NBBU aangesloten payrollbedrijf dat beschikt over een NEN 4400-1 certificering en een G-rekening. Hierdoor ben je er als opdrachtgever van verzekerd dat je zaken doet met een betrouwbare zakenpartner.

Wat zijn de voordelen van Receptioniste.nl?

  • De beste receptionistes, inclusief screening en referenties
  • Jouw vacature gegarandeerd snel ingevuld
  • Eerst een uitzendperiode, daarna optie tot overname