Het is belangrijk dat iedere gast en relatie aan de receptie professioneel te woord wordt gestaan. Daarom haalt ons trainingsprogramma het beste uit jouw receptioniste naar boven!

Training bij Receptioniste.nl 

Heb je interesse in een training Hospitality voor jouw receptioniste(s)? Bel ons op 085 130 07 92 of neem contact op via de contactbutton op deze pagina. 

Open trainingen en maatwerktrainingen

Wij organiseren twee type trainingen: open trainingen en maatwerktrainingen. Onze open training "Hospitality voor receptionistes" organiseren wij op een centrale locatie. Iedereen die werkzaam is als receptioniste is welkom! 

Onze maatwerktrainingen zijn meer toegespits op individuele trainingsbehoefte van uw receptioniste. In samenwerking met ervaren trainers organiseren we praktische trainingen, waarna jouw receptioniste de vaardigheden direct kan toepassen op de werkvloer. Deze receptionistentrainingen zijn kleinschalig en worden op jouw bedrijf afgestemd. Je kunt zelf bij onze trainers aangeven welke aspecten van het receptionistenvak je behandeld of aangescherpt wilt zien. We kunnen de training op ons hoofdkantoor of op een externe locatie organiseren.

Open trainingen Hospitality & data:

Hospitality voor receptionistes

Wat kost een training?

De open training Hospitality kost € 799,00 excl. BTW inclusief deelnamecertificaat. De kosten voor een maatwerktraining zijn afhankelijk van jouw specifieke trainingswensen en de daarmee verbonden tijdsduur. Hiervoor kun je hier een offerte opvragen.

Referenties

Benieuwd hoe onze cursisten de hospitality training ervaren? Bekijk hier een aantal referenties.