Receptioniste.nl is dé specialist in het leveren van ervaren receptionistes. Door ons grote netwerk van ervaren receptionistes vinden wij snel de kandidaat die past bij jouw organisatie. Doordat wij uitsluitend receptieprofessionals bemiddelen, hebben wij in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Dat zie je terug in de kwaliteit van kandidaten die wij leveren.

Onze dienstverlening 

Wij verzorgen het gehele werving- en selectietraject. Dit neemt je veel tijd uit handen. Deze selectieprocedure bestaat uit het opstellen van het functieprofiel en vacaturetekst, het screenen van tientallen cv’s, het actief benaderen en nabellen van kandidaten en het controleren van referenties. Ook voeren onze ervaren recruiters uitgebreide sollicitatiegesprekken met kandidaten. Wij zorgen er niet alleen voor dat de beoogde kandidaat voldoet aan de gestelde functie-eisen, maar ook dat de persoonlijkheid past bij jouw bedrijf. Daarna stellen wij de kandidaten aan je voor middel van een online CV profiel. Je kunt vervolgens zelf kennis maken in een sollicitatiegesprek die wij uiteraard voor je inplannen. 

Wat zijn de kosten en voorwaarden?

Receptioniste.nl rekent een werving- & selectiefee. De fee wordt berekend over het bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld. Bij de start van het werving- en selectietraject brengen wij opstartkosten in rekening. Deze krijg je terug als wij de opdracht invullen. 

Liever eerst detacheren?

Wil je de receptioniste toch niet direct bij aanvang een arbeidsovereenkomst aanbieden, maar liever eerst inhuren via een flexibele detacheringsconstructie? Dat kan ook. Je betaalt dan een all-in tarief per gewerkt uur en kunt de receptioniste na 1.040 ingehuurde uren in vaste dienst nemen. Ben he al eerder overtuigd? Dan behoort een snellere overname ook tot de mogelijkheden.

De contractadministratie, verloning en facturatie hebben wij ondergebracht bij een gerenommeerd NBBU aangesloten payrollbedrijf dat beschikt over een NEN 4400-1 certificering en een G-rekening. Hierdoor ben je er als opdrachtgever van verzekerd dat je zaken doet met een betrouwbare zakenpartner. Informeer naar onze detacheringstarieven.

Voordelen Werving & Selectie via Receptioniste.nl

  • Je bespaart veel tijd 
  • Het gehele werving- en selectietraject wordt je uit handen genomen 
  • Je zit direct aan tafel met vooraf uitgebreid gescreende kandidaten