Nieuws van Receptioniste.nl

Jaarmeeting

Onze jaarmeeting en terugblik op vorig jaar werd deze week feestelijk geopend door onze directeur Edwin Hilgers. Receptioniste.nl zit vol nieuwe ideeën en plannen voor 2023! Erg leuk om met het hele team hierin een aandeel te mogen leveren en mee te brainstormen.

Na de meeting hebben wij heerlijk geluncht bij meneer Frans in Haarlem en onze samenwerking getest in een escaperoom.

Lees verder →

Debby SEU diploma

Hoera, ook onze intercedent Debby heeft haar SEU diploma gehaald! Het SEU-diploma staat hoog aangeschreven in de flexbranche. Alle medewerkers van Receptioniste.nl krijgen de mogelijkheid om het diploma Uitzendprofessional te halen, zodat ons team goed op de hoogte is én blijft van regelgeving binnen de flexbranche!

Top gedaan Debby! yes

Lees verder →

Naar de Toppers

Vrijdag 18 november hadden we een muzikaal teamuitje. Met onze eigen TeamToppers zijn we naar de Toppers in concert geweest. Wat was het gezellig met elkaar in de Amsterdam Arena! 

Lees verder →

Sinterklaas

De sint is weer in het land. En daar hoort wat lekkers bij! Ons team is druk in de weer om alles op tijd klaar te maken om de lekkernijen persoonlijk langs te brengen bij onze klanten. De aankomende weken zijn wij daarom veel op pad.

En natuurlijk hebben wij ook aan onze medewerkers gedacht dus houd je brievenbus in de gaten de aankomende tijd...

 

Lees verder →

High Tea Noord-Nederland

Zaterdag hadden wij een supergezellige en heerlijke Receptioniste.nl high tea bij Theehuis Cruquius! 

Op deze mooie plek werden onze medewerkers uit de regio Noord-Holland en Utrecht in het zonnetje gezet. Tijdens de bijeenkomst bedankte directeur Edwin Hilgers de medewerkers nog eens extra voor hun inzet, loyaliteit en betrokkenheid.

Wij hebben erg genoten van al het lekkers en de gezelligheid en hebben nu alweer zin om een volgende Receptioniste.nl evenement te organiseren! 
 

Lees verder →

High tea op grote hoogte

Afgelopen zaterdag beleefden wij op grote hoogte een supergeslaagde High Tea in de Euromast Rotterdam. 
Met onze receptionistes uit de regio Zuid-Holland en Brabant hebben wij heerlijk gegeten en geproost . Ook bedankte onze directeur Edwin Hilgers de medewerkers nog eens extra voor hun inzet, loyaliteit en betrokkenheid.

Wij vonden het erg gezellig en hebben nu al zin in de volgende High Tea met onze receptionistes uit de regio Noord-Holland en Utrecht in november. 
 

Lees verder →

Vacature Intercedent Rotterdam m/v

Ligt jouw hart in de hospitality branche en vind je het leuk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen dan is dit de baan voor jou. Onze collega intercedent Yvonne zoekt een enthousiaste collega voor 32 uur per week om de regio Zuid Holland en Noord Brabant uit te bouwen. We hebben flexibele werktijden dus ben jij een vroege sporter of breng je graag zelf je kids naar school dat kan bij ons. 

Over Receptioniste.nl

Receptioniste.nl is specialist in het uitzenden van ervaren receptionistes aan internationale bedrijven. Ons team bestaat momenteel uit acht collega’s en ons hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem, daarnaast openen we een vestiging in de regio Rotterdam. De sfeer binnen ons bedrijf is informeel en zeer collegiaal. Naast Receptioniste.nl hebben wij ook een nog zusterbedrijf: Officemanager.nl. Wij zijn een innovatief bedrijf met ambitieuze groeiplannen voor de toekomst. Een interessant moment om nu bij ons te komen werken! We zijn serieus met ons vak bezig, zoeken constant naar verbeteringen en werken hard voor een goed teamresultaat. We organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes en je krijgt de kans om trainingen te volgen binnen je vakgebied. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.


De vacature

Als intercedent bij Receptioniste.nl ben je verantwoordelijk voor het invullen van uitzendopdrachten. Wij bemiddelen uitsluitend voor receptioniste- en officemanagement vacatures. Je wordt verantwoordelijk voor een bepaalde regio, bijvoorbeeld Zuid-Holland of Noord-Brabant. De meeste van onze klanten zijn grote bedrijven die op zoek zijn naar flexibel inzetbare receptionistes of office professionals voor korte of langere tijd. Bijvoorbeeld voor ziekte- en vakantievervanging, zwangerschapsverlof of tijdelijke vacatures. Ook langere/vaste vacatures en succesvolle werving en selectie trajecten komen in jouw functie voorbij.

Jouw rol

Dankzij onze uitstekende reputatie, uitgebreid klantenbestand en onze nummer 1 positie op Google, krijgen wij veel vacatures en beschikbare kandidaten binnen. Je gaat naar afspraken met potentiële klanten en probeert daarna de ideale match te maken tussen de klant en onze beschikbare kandidaten. Je voert sollicitatiegesprekken met nieuwe kandidaten in de regio en onderhoudt het contact met jouw klanten en de kandidaten die voor jou werken. De nadruk van de functie ligt dus op het onderhouden en uitbreiden van de klant- en kandidaatrelatie.

Daarnaast ben je communicatief vaardig en ben je in staat om in te spelen op de behoefte van de klant. Signaleer je commerciële kansen? Dan speel je daar creatief op in. Je bent dus ondernemend ingesteld en durft out-of-the-box te denken.

Doe je dan alles alleen? Nee, ons recruitment team ondersteunt jou met het vinden van de juiste kandidaat en de backoffice ondersteunt jou om het gebied van relatie beheer met jouw medewerkers.

Wij werken met een modern CRM systeem dat je in staat stelt snel en gestructureerd te werken. Onze contractadministratie, urenverwerking en facturatie hebben wij uitbesteed aan een externe partij zodat je je in jouw rol als intercedente bij Receptioniste.nl écht kunt bezig houden met je vak: kandidaten en bedrijven samenbrengen.

Lees verder →

Teamuitje juli 2022

Ons teamuitje viel letterlijk in het water... Maar dat mocht de pret niet drukken. In onze poncho's hebben we hard gelachen bij de voorstelling van Veldhuis & Kemper in Caprera! laugh

 

Lees verder →

Nieuwe collega: Rianne

Wat zijn we blij met weer een nieuwe collega!  Afgelopen maand is het team Recruitment uitgebreid met Rianne. 

Wil je haar beter leren kennen? Lees dan hier haar verhaal

Welkom in ons team Rianne en veel plezier met jouw baan bij Receptioniste.nl!

Lees verder →

Nieuwe collega: Anouk

Wij hebben weer een nieuwe collega!

Anouk versterkt sinds kort ons team als backoffice medewerker op kantoor in Haarlem. Zij is het aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten en ontzorgt ons al op veel gebieden. 

Wil je haar beter leren kennen? Lees dan hier haar verhaal

Welkom Anouk in ons team en heel veel succes en plezier bij Receptioniste.nl!

Lees verder →

Etentje met ons team

Wat hebben we heerlijk gegeten tijdens een gezellig avondje met ons team in ons favoriete restaurant in Haarlem. Fijn dat het weer kan! 

Lees verder →

Vacature Backoffice medewerker (ingevuld)

Wij hebben inmiddels een nieuwe collega gevonden! 

Vacature (ingevuld) 

Wil jij een gevarieerde administratieve baan in een gezellig team? Onze collega’s bij Receptioniste.nl staan te springen om versterking!

Sta jij al te juichen bij het zien van een perfect ingerichte Excel sheet, cijfers, cao’s en administratieve uitzoekklussen? Dan kun je bij ons je administratieve geluk wel vinden. Jij bent onze afdeling administratie, op deze plek kun jij je helemaal uitleven. Jij bent het aanspreekpunt voor uitzendkrachten, klanten en collega’s die elke dag jouw kennis en kunde nodig hebben.

Als je collega-intercedent vraag en aanbod bij elkaar heeft gebracht dan draagt zij of hij het proces aan jou over. Jij zorgt ervoor dat de medewerker een overeenkomst kan tekenen en de opdrachtgever alle administratie die benodigd en belangrijk is voor ons, aan ons overdraagt. Jij zorgt er ook voor dat dit alles netjes gedocumenteerd is.

Wekelijks verloon jij onze uitzend- en payrollkrachten en spreek jij uitzendkrachten over bijvoorbeeld ziekte en of verlofuren. Omdat onze uitzendkrachten werken via de flexwet, leer jij de flexwet kennen. Dat is niet alles, omdat uitzendkrachten werken volgens de inlenersbeloning leer jij veel over de verschillende cao’s in Nederland.

Als backoffice medewerker heb jij een signalerende en adviserende rol. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat diverse cao procedures, ABU– en NBBU regels en kwaliteitssystemen worden gewaarborgd.

Je zorgt ervoor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt: van het bestellen van kantoorartikelen, bloemen, verjaardagskaarten tot het regelen van een lekkere lunch. Ook ondersteun jij de marketing medewerker met promotie acties.  

Over Receptioniste.nl

Receptioniste.nl is specialist in het uitzenden van ervaren receptionistes aan internationale bedrijven. Ons team bestaat momenteel uit 6 medewerkers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij per direct een backoffice medewerker voor 15 tot 24 uur per week. Maandag, dinsdag en donderdag zijn de drukste dagen. De sfeer binnen ons bedrijf is informeel en collegiaal. Wij zijn een innovatief bedrijf met ambitieuze groeiplannen voor de toekomst. Het is een interessant moment om nu bij ons te komen werken! We zijn serieus met ons vak bezig, zoeken constant naar verbeteringen en werken hard voor een goed teamresultaat. We organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes en je krijgt de kans om trainingen te volgen binnen jouw vakgebied. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Flexibele begin- en eindtijden, flexibele werkdagen en af en toe thuiswerken is bespreekbaar.

 

Lees verder →

Teamuitje

Wat was het weer een gezellig uitje afgelopen woensdag met ons fijne team van Receptioniste.nl en Officemanager.nl bij Mooie Boules in Haarlem! Gelachen tijdens onze potjes jeu de boules en erna genoten van de heerlijke hapjes die werden geserveerd. 

Lees verder →

Linda in vaste dienst

Het team van Receptioniste.nl groeit verder! Ook Linda komt in vaste dienst bij Receptioniste.nl!  Vandaag verrasten we haar met bloemen en heerlijk kado om haar te feliciteren. 

Lees verder →

We zijn verhuisd!

De afgelopen weken zijn we druk geweest met de verhuizing en inrichting van ons nieuwe pand. En wat zijn we happy met onze nieuwe werkplek!

Lees verder →

Linda Seu diploma

Afgelopen donderdag heeft onze accountmanager Linda het SEU diploma Uitzendprofessional behaald! Gefeliciteerd! Zo blijft ons team up-to-date met kennis over de wet- en regelgeving in de flexbranche.

Lees verder →

Wij gaan verhuizen

Wij groeien uit ons jasje. Na een korte zoektocht hebben wij een nieuwe locatie in Haarlem gevonden waar we ontzettend blij mee zijn. De verhuizing staat gepland half mei, dus nu alleen nog wat inspiratie op doen voor ons interieur! 

Lees verder →

Nieuwe data online receptioniste trainingen

Dit voorjaar hebben wij nieuwe data gepland voor de online trainingen Engels en Hospitality! 

Wij organiseren onze trainingen alweer een tijdje online naar grote tevredenheid.  Wij bieden dezelfde training met uitstekende kwaliteit, maar nu makkelijk te volgen via PC of tablet. Dankzij deze online mogelijkheden blijven onze trainingen net zo interactief als de reguliere trainingen.  Wij hebben nog een aantal plekken vrij dus schrijf je snel in!  

Lees verder →

Yvonne geslaagd!

Hoera, onze accountmanager Yvonne heeft het SEU diploma Uitzendprofessional gehaald. Van harte! Zo blijft ons team up-to-date met kennis over de wet- en regelgeving in de flexbranche.

Lees verder →

Tips voor een online sollicitatiegesprek

 

Onze kandidaten spreken wij het liefst live tijdens een intakegesprek, maar het online solliciteren is de toekomst. Zeker nu in deze tijd wanneer een fysieke afspraak lastig is. Wij maken er met succes al veel gebruik van om onze receptionistes beter te leren kennen. Het kan even wennen zijn om via een online verbinding jezelf te presenteren en een goede indruk te maken. Daarom vind je hier een aantal tips om jouw online sollicitatiegesprek een succes te maken!

Lees verder →

Barbara geslaagd!

Wij zijn megatrots op onze collega Barbara die haar SEU diploma Uitzendprofessional met een mooi cijfer heeft gehaald! 

 

Lees verder →

Online Academy

Ook in deze tijd blijven wij onze receptionistes en interne medewerkers stimuleren! Omdat er nu geen fysieke trainingen op locatie mogelijk zijn, bieden wij onze medewerkers extra opleidingsmogelijkheden via onze online Academy. 

Lees verder →

Vacature intercedent Haarlem (32 uur p/wk)

Over Receptioniste.nl

Receptioniste.nl is specialist in het uitzenden van ervaren receptionistes aan internationale bedrijven. Ons team bestaat momenteel uit 6 medewerkers en wij zijn gevestigd in Haarlem en Breda. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij per direct een intercedente voor 32 uur per week voor de regio West-Nederland (Haarlem/Amsterdam/Gooi/Utrecht).

De sfeer binnen ons bedrijf is informeel en collegiaal. Wij zijn een innovatief bedrijf met ambitieuze groeiplannen voor de toekomst. Een interessant moment om nu bij ons te komen werken! We zijn serieus met ons vak bezig, zoeken constant naar verbeteringen en werken hard voor een goed teamresultaat. We organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes en je krijgt de kans om trainingen te volgen binnen jouw vakgebied. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Flexibele begin- en eindtijden, flexibele werkdagen en af en toe thuiswerken zijn bespreekbaar.

De vacature:

Als intercedente bij Receptioniste.nl ben je verantwoordelijk voor het invullen van (meestal tijdelijke) uitzendopdrachten. Wij bemiddelen uitsluitend voor receptioniste vacatures. Je wordt verantwoordelijk voor een bepaalde regio, bijvoorbeeld Noord-Holland. De meeste van onze klanten zijn grote bedrijven die op zoek zijn naar flexibel inzetbare receptionistes voor korte of langere tijd. Bijvoorbeeld voor ziekte- en vakantievervanging, zwangerschapsverlof of tijdelijke vacatures.

Jouw rol:

Dankzij onze uitstekende reputatie, uitgebreid klantenbestand en onze nummer 1 positie op Google, hoef je nauwelijks aan sales te doen. Wij worden momenteel heel veel gebeld door bedrijven met vacatures voor receptionistes. Je gaat naar afspraken met potentiële klanten en probeert daarna de ideale match te maken tussen de klant en onze beschikbare receptionistes. Je voert sollicitatiegesprekken met nieuwe kandidaten op ons kantoor of op Regus locaties in de regio en onderhoudt het contact met jouw klanten en de receptionistes die voor jou werken. De nadruk ligt dus op het onderhouden van de klant- en kandidaatrelatie, niet op sales.

Wij werken met een geavanceerd en modern CRM systeem dat je in staat stelt snel en gestructureerd te werken. Je moet feeling hebben met het aanleren van nieuwe computersystemen. Onze contractadministratie, urenverwerking en facturatie hebben wij uitbesteed aan een externe partij zodat je je in jouw rol als intercedente bij Receptioniste.nl écht kunt bezig houden met je vak: kandidaten en bedrijven samenbrengen.

Wie zoeken wij?

Je hebt een warme en vrolijke persoonlijkheid en weet klanten en uitzendkrachten voor je te winnen én voor langere tijd aan je te binden. Je bent communicatief vaardig, commercieel ingesteld en kunt problemen naar tevredenheid oplossen. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt multitasken en prioriteiten kunt stellen, goed om kunt gaan met stressvolle situaties (onze klanten hebben meestal gisteren een receptioniste nodig…) en goed kunt puzzelen met een complexe personeelsplanning. Met andere woorden: je bent een stressbestendige alleskunner dus die meerdere ballen tegelijk in de lucht en tegelijkertijd het hoofd koel weet te houden!

Lees verder →

Receptioniste.nl helpt 50 plussers aan een baan

De #uitzendbranche helpt steeds meer 50 plussers aan een baan. Bij Receptioniste.nl helpen wij daar graag aan mee! Wist je dat 50 procent van onze #receptionistes 50 plus is? Deze ervaren krachten zijn betrouwbaar en onze klanten zijn razend enthousiast!

Lees verder →