Nieuws van Receptioniste.nl

Teamuitje

Wat was het weer een gezellig uitje afgelopen woensdag met ons fijne team van Receptioniste.nl en Officemanager.nl bij Mooie Boules in Haarlem! Gelachen tijdens onze potjes jeu de boules en erna genoten van de heerlijke hapjes die werden geserveerd. 

Lees verder →

Linda in vaste dienst

Het team van Receptioniste.nl groeit verder! Ook Linda komt in vaste dienst bij Receptioniste.nl!  Vandaag verrasten we haar met bloemen en heerlijk kado om haar te feliciteren. 

Lees verder →

Vacature Intercedent

Over Receptioniste.nl

Receptioniste.nl is specialist in het uitzenden van ervaren receptionistes aan internationale bedrijven. Ons team bestaat momenteel uit 6 medewerkers en ons hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij per direct een Intercedent voor 32-40 uur per week voor de regio Zuid-Holland en/of Noord-Brabant. De sfeer binnen ons bedrijf is informeel en collegiaal. Wij zijn een innovatief bedrijf met ambitieuze groeiplannen voor de toekomst. Een interessant moment om nu bij ons te komen werken! We zijn serieus met ons vak bezig, zoeken constant naar verbeteringen en werken hard voor een goed teamresultaat. We organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes en je krijgt de kans om trainingen te volgen binnen jouw vakgebied. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Flexibele begin- en eindtijden, flexibele werkdagen en af en toe thuiswerken zijn bespreekbaar

De vacature:

Als intercedent bij Receptioniste.nl ben je verantwoordelijk voor het invullen van (meestal tijdelijke) uitzendopdrachten. Wij bemiddelen uitsluitend voor receptioniste vacatures. Je wordt verantwoordelijk voor een bepaalde regio, bijvoorbeeld Zuid-Holland of Noord-Brabant. De meeste van onze klanten zijn grote bedrijven die op zoek zijn naar flexibel inzetbare receptionistes voor korte of langere tijd. Bijvoorbeeld voor ziekte- en vakantievervanging, zwangerschapsverlof of tijdelijke vacatures. Ook langere/vaste vacatures en succesvolle werving en selectie trajecten komen in jouw functie voorbij.

Jouw rol:

Dankzij onze uitstekende reputatie, uitgebreid klantenbestand en onze nummer 1 positie op Google, krijgen wij veel vacatures binnen. Wij worden momenteel vaak gebeld door bedrijven met vacatures voor receptionistes. Je gaat naar afspraken met potentiële klanten en probeert daarna de ideale match te maken tussen de klant en onze beschikbare receptionistes. Je voert sollicitatiegesprekken met nieuwe kandidaten op ons kantoor of op Regus locaties in de regio en onderhoudt het contact met jouw klanten en de receptionistes die voor jou werken. De nadruk van de functie ligt dus op het onderhouden en uitbreiden van de klant- en kandidaatrelatie.

Wij werken met een geavanceerd en modern CRM systeem dat je in staat stelt snel en gestructureerd te werken. Je moet feeling hebben met het aanleren van nieuwe computersystemen. Onze contractadministratie, urenverwerking en facturatie hebben wij uitbesteed aan een externe partij zodat je je in jouw rol als intercedente bij Receptioniste.nl écht kunt bezig houden met je vak: kandidaten en bedrijven samenbrengen.

Lees verder →

We zijn verhuisd!

De afgelopen weken zijn we druk geweest met de verhuizing en inrichting van ons nieuwe pand. En wat zijn we happy met onze nieuwe werkplek!

Lees verder →

Linda Seu diploma

Afgelopen donderdag heeft onze accountmanager Linda het SEU diploma Uitzendprofessional behaald! Gefeliciteerd! Zo blijft ons team up-to-date met kennis over de wet- en regelgeving in de flexbranche.

Lees verder →

Wij gaan verhuizen

Wij groeien uit ons jasje. Na een korte zoektocht hebben wij een nieuwe locatie in Haarlem gevonden waar we ontzettend blij mee zijn. De verhuizing staat gepland half mei, dus nu alleen nog wat inspiratie op doen voor ons interieur! 

Lees verder →

Nieuwe data online receptioniste trainingen

Dit voorjaar hebben wij nieuwe data gepland voor de online trainingen Engels en Hospitality! 

Wij organiseren onze trainingen alweer een tijdje online naar grote tevredenheid.  Wij bieden dezelfde training met uitstekende kwaliteit, maar nu makkelijk te volgen via PC of tablet. Dankzij deze online mogelijkheden blijven onze trainingen net zo interactief als de reguliere trainingen.  Wij hebben nog een aantal plekken vrij dus schrijf je snel in!  

Lees verder →

Yvonne geslaagd!

Hoera, onze accountmanager Yvonne heeft het SEU diploma Uitzendprofessional gehaald. Van harte! Zo blijft ons team up-to-date met kennis over de wet- en regelgeving in de flexbranche.

Lees verder →

Tips voor een online sollicitatiegesprek

 

Onze kandidaten spreken wij het liefst live tijdens een intakegesprek, maar het online solliciteren is de toekomst. Zeker nu in deze tijd wanneer een fysieke afspraak lastig is. Wij maken er met succes al veel gebruik van om onze receptionistes beter te leren kennen. Het kan even wennen zijn om via een online verbinding jezelf te presenteren en een goede indruk te maken. Daarom vind je hier een aantal tips om jouw online sollicitatiegesprek een succes te maken!

Lees verder →

Barbara geslaagd!

Wij zijn megatrots op onze collega Barbara die haar SEU diploma Uitzendprofessional met een mooi cijfer heeft gehaald! 

 

Lees verder →

Online Academy

Ook in deze tijd blijven wij onze receptionistes en interne medewerkers stimuleren! Omdat er nu geen fysieke trainingen op locatie mogelijk zijn, bieden wij onze medewerkers extra opleidingsmogelijkheden via onze online Academy. 

Lees verder →

Receptioniste.nl helpt 50 plussers aan een baan

De #uitzendbranche helpt steeds meer 50 plussers aan een baan. Bij Receptioniste.nl helpen wij daar graag aan mee! Wist je dat 50 procent van onze #receptionistes 50 plus is? Deze ervaren krachten zijn betrouwbaar en onze klanten zijn razend enthousiast!

Lees verder →